Isabellematilda

Annorlunda start på året

Resor Permalink1
God morgon från Hawaii! Sjukt förvirrande är det just nu med alla tider hit och dit. Klockan är 7 på morgonen här just nu och det känns så konstigt att tänka att det är kväll hemma i Sverige! 

Efter en Låång och seg resa på nästan 30 timmar så kom jag äntligen fram till Hawaii igår kväll, klockan 10 lokal tid. Där mötte jag upp ett gäng andra människor som skulle till samma ställe som mig och det kändes skönt att lära känna några redan från början så att man inte sprang runt där helt själv och inte visste vad man jag skulle göra. 
Har inte träffat alla än, är 105 personer som ska göra exakt samma grej som mig, utöver det är det ju resten av människorna på organisationen! Idag ska alla samlas och visas runt tillsammans så då får man försöka hälsa på så många som möjligt. Sjukt jobbigt med namnen, kommer ihåg två tre än så länge haha! 

När jag kom fram på kvällen så var det inte långt kvar till 12-slaget här på Hawaii så vi drog ner ett stort gäng till den lokala piren och tittade på fyrverkerier medan det simmade en sköldpadda i vattnet framför oss. 
Haha, sjukt overkligt har allt varit hittills. Känns som att jag är i en dröm när jag går runt här på gatorna. Kommer nog ta ett tag innan jag greppar allt! 

Nu ska jag hoppa ur sängen. Vill inte komma försent till samlingen första dagen! 
Aloha 🌺🌴
Utsikten från planet 
Till top