Isabellematilda

TOP FIVE

Bellaberättar, Gott&Blandat Permalink0
Jag har suttit och valt ut några av de (som jag tycker just nu) snyggaste kändisarna över världen. Topp fem av killar och tjejer. Självklart finns det många fler supersöta tjejer och handsome killar som jag hade kunnat välja, och jag har säkert glömt bort många, men det är dessa som jag kan komma på på rak arm. Kanske inte någon shocker direkt på många av de, men att det är många som tycker likadant betyder ju bara att de är galet snygga! Har ju såklart smygit in två svenskar också, men GOD they are gorgeous!!
 
 
♣ Megan Fox
♣ Rihanna
♣ Beyoncé
♣ Kenza Zouiten
♣ Jessica Alba
 
 
 
♣ Channing Tatum
♣ Liam Hemsworth
♣ Tom Hardy
♣ Johnny Depp
♣ Prins Carl-Philip  (Stolt över våran sjukt handsome prinzzz)
 
Edit: Tom Hardy är nog lite av en parantes måste jag ändå säga. Han har absolut inte det självklara utseendet som jag tycker är snyggt och det är nog inte överdrivet många som skulle se honom som en "Topp 5"-snygging, men det är något hos honom som fångat mitt intresse väldigt mycket. Har nog fallit lite för hans charm i filmer som jag tidigare sett honom i. Därför har han blivit mer attraktiv i mina ögon också.
Men det är ju exakt så det funkar egentligen. Utseendet är viktigt för att man oftast ens ska ge en människa en chans, men det är personligeheten som sen avgör ifall personen är "snygg eller inte". Om ni hänger med i vad jag menar. Insidan påverkar galet mycket på hur man ser på en person. Om man fallar för personligheten så blir personen i fråga genast mycket snyggare och mer attraktiv på utsidan också, och detsamma gäller det motsatta, om personen har en riktigt dålig personlighet och attityd. Så tänk på det booyyzz and girls.
 
Till top