Isabellematilda

Soon

Resor Permalink0
TjaTja bloggishhh!
 
Har utnyttjat de sista dagarna här i Stockholm, innan nästa veckas trip till Storlien, till max. Jag har jobbat de senaste dagarna och samtidigt försökt få ihop all packning och alla inköp jag har behövt fixa. Jag har också hunnit träffa min fina vän Fedde på lunch i hans lägenhet där sushi stod på menyn. Alltid lika gott! Så fint har han i sin lägenhet också. Riktigt mysigt och han vet hur man hittar diamanterna i inredningsaffärerna.
 
 
 
Idag blev det återigen jobb och det va skönt att det inte va ett överdrivet långt pass idag. Hade lite saker kvar att fixa inför resan imorgon och så måste jag spara på alla krafter jag har för att kunna orka med nästa vecka. Förra året sa min kropp ifrån sista morgonen och jag va så trött att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna! Haha, måste ha sett jättetöntig ut!
Men hur som helst är jag riktigt taggad på årets sportlovsläger. Kommer bli riktigt bra!
Imorgon ska jag upp 05.30 för att göra mig iordning och åka in mot centralen och lägrets abonnerade tåg som står och väntar på att 450 förväntansfulla deltagare och ledare ska hoppa på. Hade väl önskat en aning längre sovmorgon men resan tar 11 timmar så då gäller det att börja i tid!
 
 
 
Nu måste jag sova så att jag får några timmars sömn. Jag kommer uppdatera bloggen så mycket jag hinner under veckan så om ni vill se hur jag har det uppe bland bergen vid norska gränsen så ska ni fortsätta kika in här!
 
Puss och kram så länge. Love ♥
 
Till top