Isabellematilda

19.43

Vardagsliv Permalink0
 
Den här veckan har jag vickat på ett dagis i Fridhemsplan. Jag har haft det jättebra och jag älskar att det ligger så centralt. I början av första dagen var jag mest förvirrad då jag inte kunde några namn eller dagisets rutiner, och dessutom var jag väldigt trött då jag började 07.30. Men efter några timmar började jag känna att jag hade fått kläm på det och allt började falla på plats. Efter att ha jobbat där några dagar nu så känns det jättebra. Barnen är underbara, trots att jag är dödstrött varje dag när jag kommer hem då det tar på krafterna att hålla koll på de, och personalen är jättetrevliga och lättsamma att jobba med. Och det bästa är ju att en av mina närmsta vänner också jobbar där så det är superkul att få prata med henne emellanåt. 
Jag hoppas på att jag får vicka där snart igen, där trivs jag superbra!
 
 
Efter jobbet i onsdags så följde jag med Jacqueline hem. Vi lagade middag och sen gjorde vi Mango- och Passionsfruktglass. Blev hur gott som helst! En bra kväll efter en energitagande dag på jobbet.
 
 
Igår så jobbade jag på dagiset under dagen och på kvällen så åkte jag som vanligt till Filla för ungdomskvällen som bjöd på dansföreställning och den seriöst godaste morotskakan jag någonsin ätit! Eftersom att jag och Ampe hade hand om caféet den här gången så blev det en och annan provsmakning från vårat håll.
Och såklart passar man ju på att ta den godaste biten av kakan då de flesta redan hade köpt sitt fika..
 
Till top