Isabellematilda

ÖLAND

Bilder, Resor Permalink0
Efter en sjukt bra helg med mina pinglor i Småland tog jag bussen till Norrköping där jag plockades upp av mamma och pappa som var påväg mot Öland och det var då nästa stopp för mig med. Så efter en seg bussresa i några timmar följde en ännu segare bilresa, i stort sett tillbaka ner, genom landet och över till ön där jag spenderat alla mina somrar sen jag föddes.
Vanligtvis har jag alltid bott på Löttorps camping med familjen, men iår bröt jag traditionen och stack till Böda och bodde där med Jacqueline och våra systrar i en husvagn. Den veckan var en av de bästa på Öland på länge. Det var ändå bra väder jämfört med vad Sverige hade erbjudit tidigare under sommaren, så vi hängde mycket på stranden med en massa andra människor. Den veckan vi var där är en vecka då alla från våra kretsar också är där så vi träffade en massa människor från hela Sverige som vi lärt känna genom åren och så lärde vi känna många nya också.
Det blev mycket volleyboll, solande, häng med vänner och grymma kvällar på Ölands alla olika mysiga ställen. En grym vecka helt enkelt!
Här kommer en bildbomb från veckan!
 
Kvällshäng på beachen
 
Blev bjudna på frukostbuffé vid havet av några trevliga smålänningar
 
Lekte runt lite på ett sädesfält
 
Hur många kan man klämma in i en husvagn?
 
Helt klart en av de bästa kvällarna på Öland! Grillning och grymt sällskap av smålänningarna i den varma kvällssolen och mys vid elden.
Till top