Isabellematilda

Sminkning inför Nyår

Bellaberättar Permalink1
Det är sista dagen på 2014 mina vänner! Det är galet va fort det här året har gått. Känns inte så länge sen sommaren precis hade kommit och att det var jättelångt kvar till vintern. Vad tycker ni om årtalet som kommer då? 2015. Jag tycker att det ändå är en bra årtal, det ser snyggt ut haha.
 
Hoppas alla har nice planer inför kvällen. För er som inte vet hur ni ska få till den där perfekta nyårssminkningen så ska jag dela med mig av några av mina favoritutseenden som jag tycker passar bra till nyårsfirandet. 
 
Idag är det perfekt att experimentera lite och våga satsa på lite mer dramatiska och framhävande sminkningarl. Guld och glitter hör ju nyåret till, men annars tycker jag att det alltid funkar med en klassisk stilren sotning.
Det man ska tänka på när man sotar är att inte alla passar i en riktigt stark sotning där man målar hela ögonlocket kolsvart. Istället kan man måla lite i taget längst ut på den yttre kanten av ögonlocket. Och sen får man sudda ut så att det inte är några skarpa kanter och så att det smälter in bra med de andra färgerna på ögonlocket. Precis som bilden under här.
Den första videon jag har längre ner på inlägget visar tips på hur man ska och inte ska göra när man sotar ögonen. Perfekt för dig som inte vet vilka de bästa knepen är.
 
Kolla gärna på de andra videorna också. Några av mina favoriter som jag själv lärt mig av.
 
 
 
Här har ni några tutorial videos som jag tycker är väldigt lärorika och där resultatet framför allt är supersnyggt!
Hoppas ni kunde fånga upp några av mina tips på sminkningar inför sista kvällen på 2014! Kram
 
 
Till top