Isabellematilda

Underbart!

Vardagsliv, Weekend Permalink0
Har haft några rikitgt bra dagar, både helgen och början på veckan. Helgen var helt fri från jobb vilket är 4:e gången på hela året än så länge. Trots att det varit rätt dåligt väder i Sthlm så har jag tagit mig ut ur huset och passat på att utnyttja dagarna när jag varit ledig. På fredagen var jag som vanligt i Filla och på ungdomskvällen där vi den här gången hade vårfest med påskäggsjakt, som jag och några av mina girls hade styrt upp. Kvällen blev riktigt lyckad och ungdomarna taggade letandet efter godisägget, så det va riktigt kul.
 
 
 
Lördagskvällen spenderade jag med ett gäng trevliga peeps. Vi åt middag på Friday's Stureplan och körde på en utekväll efter det. Träffade en del sköna människor jag kände som jag alltid gör när jag är ute i Stockholm. Så kul att det är så när det ändå bor så sjukt mycket människor i vår huvudstad. Längtar till sommaren då det blir lite skönare och lättare att gå ut. Just nu är det fortfarande lite kallt och det tar emot en aning när man vet att natten kan ligga på någon grad bara. Kommer bli riktigt bra!
 
 
 
Söndagen var jättetråkig med regnet som forsade ner hela dagen, men efter mycket velande fram och tillbaka så valde jag att åka in till Filla18 på kvällen. Alltid lika trevligt är det eftersom att det är så mycket sköna människor som hänger där.

Igår träffade jag Asse och tog igen förlorad tid då vi inte hinner träffas lika mycket nu när hon pluggar i Uppsala. Blev en mysig fika på Starbucks vid Stureplan med mycket skratt och en massa härliga godsaker.
När jag lämnade Astrid mötte jag upp Jacqueline för att gå på måndagsbio. Älskar att sätta mig i den stora salongen och kolla på film på den stora skärmen. Är verkligen en speciell känsla, jag blir som ett barn varje gång haha. Vi såg uppföljaren av Divergent - Insurgent i 3D så vi såg riktigt hippa ut där i salongen med våra snygga glajjor. En riktigt bra och spännande film och jag längtar till nästa film!
 
 
Till top