Isabellematilda

HAMPE -15

Bilder, Resor Permalink0
Efter mitt grymma midsommarfirande, vilket var typ senast jag bloggade, jobbade jag i en vecka. Hade aldrig varit så taggad på att få komma iväg från jobbet ett tag, men så blir det väl när man vet att sommarens superplaner väntar runt hörnet.
Första lediga veckan åkte jag iväg till en lägergård utanför Örebro, på ett läger som kallas för Hampe. Där fick jag den underbara (mestadels i alla fall haha) uppgiften att få vara ledare för över 400 ungdomar från städer runt om i landet. Var där förra året också och jag hade längtat så sjukt mycket till det här årets läger. Är så sjukt kul att få spendera en hel vecka med en massa underbara människor. Läger kan ju vara något av det bästa som finns!
 
Veckan bjöd på grymt väder så det blev mycket tid spenderad på stranden med volleybollmatcher, sol & bad och grymt häng. I övrigt var det bland annat möten, mat, turneringar/ tävlingar av olika slag och eventkvällar. Blev en riktig supervecka och det är alltid så underbara människor som är där och förgyller dagarna.
Iår slapp jag och Jacqueline sova i tält också, var mycket skönare med ett varmt rum!
 
Nästa år är det 70-års jubileum för Hampelägret så hoppas verkligen att det kommer lösa sig med ledighet från jobb då också. Vore supertråkigt att inte kunna följa med nästa år!
 
(Mitt lag vann ju såklart den stora Hampe-stafetten också!)
 
Till top